Härlig att läsa

Jag tycker verkligen om att läsa det är något som jag verkligen njuter av att göra och det finns en sån frihet i att läsa. Ja man förflyttas till en annan värld och det är väldigt befriande, det finns så mycket att läsa om. Och man kan ta sig nästan vart som helst med hjälp av litteraturen och det är ju underbart.

Ja det är bra att det finns så många olika typer av böcker för vi tycker alla om olika typer av böcker. Vissa vill ha romaner andra deckare eller någon feel good bok, eller så kan det vara så att man hellre vill läsa fakta böcker som ledarskapsböcker eller kokböcker eller en biografi. Ja det är verkligen så olika och det är ju bra att det är på det viset att vi alla tycker om olika typer av böcker.

Bra att pröva olika typer

Ja det kan vara bra att utmana sig själv lite när det kommer till att läsa, ja det kan vara väldigt berikande att pröva att läsa andra typer avsöker än vad man vanligtvis läser, det berikar en väldigt mycket. Vissa böcker är fina på det sättet att man tycker om hur författaren skriver hur dom formulerar sig, medan andra böcker läser man mes för själva storyn som finns.
Och andra fakta böcker läser man för att lära sig något om hur något fungerar. Så man har verkligen nytta av alla olika slags böcker och det är ju underbart att man kan lära sig olika saker av olika typer av böcker. Det är viktigt att vi fortsätter att läsa och fortsätter att lära oss nya saker hela tiden. Ja det är viktigt och något som vi alla borde fortsätta med, och kanske utmana oss lite mer och läsa något nytt som vi i vanliga fall inte skulle läsa om vi fick välja.